Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Προώθησης της Ισότητας των Φύλων!

 

Το Femme Fest Cyprus, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου, στο κάτω διάζωμα της Πλατείας Ελευθερίας. Το Φεστιβάλ αποτελεί συνδιοργάνωση του Γυναικείου Κινήματος ΠΟΓΟ, του Γραφείου Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων και του Δήμου Λευκωσίας και στηρίζεται από τον Εθνικό Μηχανισμό για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και τις Πρωτοβουλίες Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου. │

Η διοργάνωση στοχεύει το φεστιβάλ να καταστεί σημείο προβληματισμού και ανάπτυξης ιδεών αναφορικά με την ισότητα των φύλων. Το Femme Fest θα φιλοξενήσει και θα προβάλει το έργο γυναικών σε διάφορους τομείς και θα παρουσιάσει φορείς, οργανώσεις και συλλογικότητες που ασχολούνται με τα έμφυλα ζητήματα. Θα περιλαμβάνει θεματικά κέντρα όπου οι επισκέπτριες και οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για πολλά ζητήματα από έμφυλη οπτική, παράλληλες συζητήσεις και εργαστήρια, θεατρικές, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις. Ταυτόχρονα στο χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργήσει γωνιά δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Σημειώνεται ότι η είσοδος στο φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες του τις δράσεις είναι δωρεάν.

Το Femme Fest Cyprus, το Πρώτο Φεστιβάλ Προώθησης της Ισότητας των Φύλων, έρχεται για να καθιερωθεί ως μία δράση από τις γυναίκες για όλη την κοινωνία. Για να προκαλέσει τη συζήτηση και τoν προβληματισμό, για να ταράξει τα νερά, για να αποτελέσει χώρο αποδοχής στη διαφορετικότητα και σεβασμού στα δικαιώματα όλων των ανθρώπων. Για να πάμε όλες και όλοι μαζί ένα βήμα πιο κοντά σε μια κοινωνία πιο συνεκτική, μια κοινωνία πιο δίκαιη.

Περισσότερες πληροφορίες www.femmefestcy.com και στις σελίδες Femme Fest Cyprus σε Facebook και Instagram.

Συντονιστείτε! Έρχονται πολλά και ενδιαφέροντα!

Χορηγός Επικοινωνίας ΡΙΚ και Διάλογος Media Group

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy