Έρχεται βαριά καμπάνα για τους μαθητές – Από βαρβάτο πρόστιμο μέχρι φυλάκιση

Βαριές αναμένονται να είναι οι ποινές για τους μαθητές του Λυκείου Παραλιμνίου που πρωταγωνίστησαν στο απαράδεκτο περιστατικό κακοποίησης ζώων και πτηνών στο Λύκειο Παραλιμνίου, την περασμένη Δευτέρα.

Θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης μέχρι ένα χρόνο ή €1.701 πρόστιμο ή συνδυασμό και των δυο ποινών.

Όπως αναφέρει ο «Φ», οι έρευνες της Αστυνομίας Αμμοχώστου βαίνουν καλώς. Παράλληλα με τη συλλογή πληροφοριών, η Αστυνομία Αμμοχώστου επιδόθηκε από χθες το πρωί με εντατικό ρυθμό στη λήψη καταθέσεων από μαθητές, καθαρίστριες, καθηγητές, μέλη του Συνδέσμου Γονέων του Λυκείου Παραλιμνίου και άλλους που πιστεύεται ότι είναι σε θέση να δώσουν πληροφορίες για την υπόθεση.

«Πολλοί μαθητές του Λυκείου γνώριζαν από το Σαββατοκύριακο για το τι θα γινόταν την περασμένη Δευτέρα. Τα έκτροπα ήταν οργανωμένα και αυτοί που τα οργάνωσαν τα διαφήμιζαν στο Παραλίμνι, τη Σωτήρα και άλλα χωριά, ως μεγάλο “πασιαμά” που θα γινόταν στο Λύκειο την περασμένη Δευτέρα», κατήγγειλαν γονείς που επικοινώνησαν με τον «Φ».

Οι γονείς υποστηρίζουν ακόμη ότι κάποιοι άλλοι γονείς, σύμφωνα με όσα ακούνε, προσέγγισαν ήδη βουλευτές και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα, επιδιώκοντας να περάσουν το μήνυμα να κλείσει η υπόθεση, «για το καλό της μαθητικής κοινότητας του Λυκείου Παραλιμνίου».