Έρχονται μέτρα για τις παρουσιάσεις Εφέδρων – Τι αναφέρει το ΥΠΑΜ

Μέτρα που αφορούν την Εθνική Φρουρά και ειδικότερα την παρουσίαση Εφέδρων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, Χρήστος Πιερή.


Μιλώντας στην Πρωινή Έκδοση, ο κ. Πιερή έκανε λόγο για μέτρα χωρίς να διαψεύδει τις πληροφορίες ότι λόγω έξαρσης της πανδημίας, ενδέχεται να ανασταλούν οι παρουσιάσεις των Εφέδρων.

Υποστήριξε επίσης ότι μέχρι στιγμής οι παρουσιάσεις των Εφέδρων γίνονται με τη λήψη όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων, ενώ όσον αφορά τις παρουσιάσεις που γίνονται αυτές τις μέρες στη Λευκωσία, είπε ότι γίνονται χωρίς διανυκτέρευση έτσι ώστε να περιοριστεί το ενδεχόμενο διασποράς της πανδημίας στην Εθνική Φρουρά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας ανέφερε ότι η εφεδρεία δεν μπορεί να μείνει ανεκπαίδευτη και ως εκ τούτου προτάθηκε στο Υπουργείο Υγείας, οι έφεδροι να παρουσιαστούν, να αποχωρήσουν το βράδυ και να γυρίσουν πίσω στις μονάδες τους την επόμενη μέρα.


Ο κ.Πιερή εξέφρασε την εκτίμηση ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, σημειώνοντας ότι στα σημεία παρουσίασης θα παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας rapid test.

Υποστήριξε επίσης ότι στην Εθνική Φρουρά λαμβάνονται μέτρα προστασίας γι’ αυτό και τα κρούσματα είναι ελάχιστα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.