Έρχονται βροχές

Το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως από αργά το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και ανατολικά παράλια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι παροδικά κυρίως  συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι 3 Μποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεµοι δυνατό να ενισχύονται στα 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο κατά τις αυγινές ώρες αναµένεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ενώ παροδικές νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα νοτιανατολικά. Σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα πυκνώνουν αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς θαλάσσιοι για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Την Παρασκευή και το Σάββατο παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως  στα ορεινά το απόγευµα. Η  θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το τριήµερο

ΚΥΠΕ

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.