Έρευνα για Εξετάσεις Τετραμήνων από Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης αποφάσισε όπως διεξάγει Παγκύπρια έρευνα, υπό μορφή επιστημονικά δομημένου ερωτηματολογίου, η οποία θα απευθύνεται στους γονείς/κηδεμόνες μαθητών/μαθητριών των Λυκείων και Τεχνικών Σχολών και θα αφορά στις Εξετάσεις Α΄ Τετραμήνου και γενικότερα τον θεσμό της Αξιολόγησης του Μαθητή/Μαθήτριας μέσα από τα Τετράμηνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, στόχος της έρευνας είναι η συλλογή των απόψεων των γονιών/κηδεμόνων για τις Εξετάσεις Α’ Τετραμήνου 2022.

Σκοπός της έρευνας είναι μέσα από τις απαντήσεις να εξαχθούν συμπεράσματα κατά πόσο ο θεσμός της Αξιολόγησης και η διεξαγωγή των εξετάσεων λειτούργησαν προς το συμφέρον των παιδιών.

Το Ερωτηματολόγιο ετοιμάστηκε από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που είναι επιστημονικός συνεργάτης της Συνομοσπονδίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας, οι γονείς και κηδεμόνες των Λυκείων και Τεχνικών Σχολών των δημοσίων σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης παρακαλούνται όπως απαντήσουν το σύντομο ερωτηματολόγιο το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://forms.gle/mzhmEVDQi49GtK398  μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.