Ερευνούµε το σήµερα για να ανακαλύψουµε το αύριο…

∆ρ Ανδρέας Γ. Ευαγγέλου: Έχουµε ξεχωρίσει για την ποιότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσµάτων που προσφέρουµε

 

Το Χηµείο Α. Ευαγγέλου, µε αφετηρία την ίδρυσή του το 1988, δραστηριοποιείται στο χώρο της εργαστηριακής Ιατρικής προσφέροντας ένα ευρύ φάσµα γενικών και εξειδικευμένων διαγνωστικών υπηρεσιών στους πελάτες του.

Για συνεχή 35 έτη το εργαστήριό µας πρωτοπορεί µε την εισαγωγή υπερσύγχρονου εργαστηριακού εξοπλισµού χρησιµοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας λογισµικά συστήµατα, τα οποία µας επιτρέπουν να παρέχουµε έγκαιρα, έγκυρα και ασφαλή αποτελέσµατα στους πελάτες µας. Το επιστηµονικό προσωπικό µας δραστηριοποιείται σε χώρο μεγαλύτερο από 600 τετραγωνικά µέτρα -με πλήρως εξοπλισµένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις- στα επιµέρους τµήµατα: Αιµατολογίας, Κλινικής Χηµείας, Μικροβιολογίας, Ανοσολογίας, Ορµονών, Αυτοάνοσων Νοσηµάτων, Μοριακής Βιολογίας, Αλλεργιών και ∆υσανεξίας.

 

Το Χηµείο Α. Ευαγγέλου είναι εταιρεία κυπριακών συµφερόντων, η οποία εργοδοτεί πέραν των τριάντα ατόµων.

 

Η φιλοσοφία µας

Από την έναρξη της πορείας µας και µέχρι σήµερα, πρωταρχικός σκοπός µας υπήρξε η συνεισφορά µας στη δηµιουργία ενός υγιέστερου και ιατρικά ασφαλέστερου κόσµου. Η φιλοσοφία µας είναι απλή: Σεβασµός και εκτίµηση στη µοναδικότητα κάθε ανθρώπου.

Κάθε ασθενής αντιµετωπίζεται µε βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του. Για εµάς οι εξεταζόµενοι δεν είναι απλά αριθµοί. Πίσω από τα αποτελέσµατα των αναλύσεων βλέπουµε τον άνθρωπο, την οικογένεια και τις ιδιαιτερότητες του καθενός από εσάς. Όλα αυτά τα χρόνια έχουµε ξεχωρίσει τόσο για την ποιότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσµάτων που προσφέρουµε, όσο και για την άµεση και προσωπική επαφή που έχουµε µε τους πελάτες µας. Η εταιρεία µας δίνει πολύπλευρη και έµπρακτη υποστήριξη σε συγκεκριµένες οµάδες, όπως µαθητές, στρατιώτες, πολυμελείς οικογένειες, άτοµα µε χρόνια νοσήµατα και άτοµα µε ειδικές ανάγκες.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις ευρύτερες διεθνείς ιατρικές εξελίξεις, αφομοιώνουμε τις γνώσεις που απαιτούνται και την ανάλογη τεχνογνωσία, αναζητώντας τις λύσεις εκείνες που θα προσδώσουν αξία στην ποιότητα ζωής όλων µας ως ευρύτερου κοινωνικού σύνολου, µε εκτίµηση και σεβασµό στους ανθρώπους που µας δείχνουν την εµπιστοσύνη τους.

Η στρατηγική και οι στόχοι µας

Προτεραιότητά µας ήταν και θα είναι η εισαγωγή στην κυπριακή αγορά και στο χώρο του Κλινικού Εργαστηρίου καινούργιων βιολογικών δεικτών και νέων διαγνωστικών τεστ, τα οποία χαρακτηρίζονται από τη µοναδικότητά τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους ιατρούς να κάνουν ακριβέστερη διάγνωση και πιο στοχευµένη θεραπεία.

Αξιοποιώντας τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα συστήµατα διεθνώς, στοχεύουµε σε εργαστηριακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τα συστήµατα θετικής αναγνώρισης δειγµάτων (barcode systems) που διενεργούνται σε όλα τα επίπεδα εξέτασης, σε συνδυασµό µε τη χρήση πολλαπλών επιπέδων ασφάλειας και κρυπτογράφησης, επιτυγχάνουν έναν υψηλό βαθµό εµπιστοσύνης, ορθότητας και διαβαθµισµένης διαθεσιµότητας δεδοµένων.

Με συνεχή και σχολαστικό έλεγχο όλων των παραµέτρων της αναλυτικής διαδικασίας, µε αυστηρό και καθηµερινό ενδο-εργαστηριακό έλεγχο της ευαισθησίας και ειδικότητας των αντιδραστηρίων, µε τη χρήση πρότυπων όρων αναγνωρισµένων οίκων και µε συνεχή συµµετοχή σε προγράµµατα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου στη Γερµανία ESFEQA (European Society for External Quality Assessment) και στη Σκοτία QCMD (Quality Control for Molecular Diagnostics), επιτυγχάνεται η αξιοπιστία και ποιότητα των μετρήσεων και η ορθότητα των αποτελεσµάτων µας.

Εργοδοτώντας ταλαντούχους ανθρώπους µε επιστηµονική κατάρτιση, θέτουµε στόχους βασιζόµενοι στη διαρκή έρευνα. Υποστηρίζουµε όλες τις κλινικές-ιατρικές ειδικότητες στον τοµέα της πρόληψης και της διάγνωσης, παρακολουθώντας σε παγκόσµιο επίπεδο τις εξελίξεις στον τοµέα της Υγείας, εκπαιδεύουµε και επιµορφώνουµε συνεχώς το ανθρώπινο δυναµικό µας.

Πιστοποιήσεις

Το Χηµείο Α. Ευαγγέλου, έχοντας ως βασική αρχή τη διασφάλιση ποιότητας στις υπηρεσίες που προσφέρει, είναι διαπιστευµένο εργαστήριο και κατέχει πιστοποιητικό διαπίστευσης κατά το διεθνές πρότυπο ISO 15189.

Πού θα µας βρείτε:

– Κεντρικό Εργαστήριο: Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 20-22, Μέγαρο Ορφανίδη, Γρ. 101, 6046, Λάρνακα, τηλ. 24 818 183/184

Αιµοληπτικά – ∆ειγµατοληπτικά Κέντρα:

– Συνέσιο Ιατρικό Κέντρο: Ραφαήλ Σάντη 15, Λάρνακα, τηλ. 24 638 639

– Κίτι: Συνεργασίας 13, τηλ. 24 626 422

– Ξυλοτύµπου: Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 1, τηλ. 24 723 620

– Ξυλοφάγου: Αναστάση Μανώλη 47, τηλ. 24 626 250

– Λιοπέτρι: Μακαρίου 18, τηλ. 23 923 040

– Αυγόρου: Λεωφ. Καρύων 60, τηλ. 23 922 300

– Αραδίππου: Αγίας Σοφίας 1, Μαριάννα Κωρτ, τηλ. 24 533 062

 

Το Χηµείο διαθέτει ειδική υπηρεσία από αιµολήπτες και αναλαµβάνει καθηµερινά κατ’ οίκον αιµοληψίες όπου χρειάζεται.

 

Συνεχίζουµε…

Το Χηµείο Α. Ευαγγέλου, πιστό πάντοτε στις ηθικές αξίες που πρέπει να διέπουν όσους ασχολούνται µε την εργαστηριακή ιατρική και έρευνα, σας φροντίζει, σας συµβουλεύει και ενηµερώνει τον καθένα από εσάς ξεχωριστά ως µοναδικό εξεταζόµενο.

Με αυτόν τον τρόπο χτίζουµε µαζί σας µια σχέση σεβασµού και εµπιστοσύνης που αντέχει στο χρόνο. Κοντά µας θα βρείτε ένα ανθρώπινο πρόσωπο να σας περιµένει. Είµαστε έτοιµοι πάντοτε να σας βοηθήσουµε και πάντοτε να σταθούµε στο πλευρό σας.

Ένα µεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσµο που µας έχει αγκαλιάσει και µας έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Υποσχόµαστε ότι θα συνεχίσουµε µε τον ίδιο ζήλο να προσφέρουµε τις υπηρεσίες µας!

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.