Εργασίες ανάπτυξης του δικτύου ΑΗΚ επηρεάζουν δρόμους στη Λάρνακα

Η πρωινή αναφορά για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο δεν καταγράφει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, όπως ενημερώνει η Αστυνομία.

Αναλυτικά: 

Σήμερα Κυριακή 18/10/2020, μεταξύ των ωρών 06:00 – 12:00, στις Λεωφόρους Γρηγόρη Αυξεντίου και Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης του δικτύου, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, από τη Λεωφόρο Γρ. Αυξεντίου, παρά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Λόρδου Βύρωνος μέχρι τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, παρά το Λύκειο Αγ. Γεωργίου (με κατεύθυνση προς Λευκωσία), θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 20 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με την χρήση σήμανσης STOP and GO.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται οι οδικές εργασίες, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News