Το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 26/8/2019 και ώρα 9:00 π.μ. μέχρι και την Παρασκευή 6/9/2019 και ώρα 13:00, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού Β1, τμηματικά από την Αλάμπρα μέχρι το ιδιωτικό σχολείο Forum.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο, σε τμήματα μήκους 250μ. περίπου, κάθε φόρα. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα με STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.