Εργασίες θα διεξάγονται το επόμενο τριήμερο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και στη συμβολή των οδών Κυριάκου Μάτση και Δημοκρατίας, ανακοίνωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δημοσίων Έργων αναφέρει ότι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:30 , στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο προς Σκαρίνου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, θα διεξάγονται εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος από 200 μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Επίσης, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, μεταξύ 07:00 – 17:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Στέλιου Ιωάννου, θα διεξάγονται εργασίες επέκτασης δικτύου τηλεφωνίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου θα είναι κλειστή.

Εξάλλου, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 μέχρι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στη συμβολή των οδών Κυριάκου Μάτση και Δημοκρατίας, στον Άγιο Δομέτιο θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η συμβολή των οδών Κυριάκου Μάτση και Δημοκρατίας θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.