Εργασίες στο οδικό δίκτυο σε Λεμεσό και Λευκωσία διεξάγει το Τμήμα Δημοσίων Εργων

Εργασίες στο οδικό δίκτυο σε Λεμεσό και Λευκωσία διεξάγει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος “την Τρίτη 21/12/2021, από η ώρα 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας,στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσό, στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου μέχρι τη συμβολή με την οδό Αναστασίου Σιούκρη, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής υπερυψωμένης διάβασης πεζών”.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών, το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αναστασίου Σιούκρη θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Βύρωνος, Αναστασίου Σιούκρη και του παραπλήσιου δευτερεύοντος οδικού δικτύου.

Επίσης, τη Δευτέρα και την Τρίτη 20 και 21/12/2021, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στις πιο κάτω συμβολές των δρόμων  Γιάννη Κρανιδιώτη με Αρχ. Κυπριανού στα Λατσιά και  Λευκωσίας – Παλαιχωρίου από Κυκλικό Κόμβο Ανθούπολης με την οδό Ανθουπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών, οι συμβολές θα κλείνουν σε τμήματα μήκους 500μ. περίπου κάθε φορά και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται διαμέσου των παρακείμενων παρόδων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.