Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λευκωσια από την έξοδο Μάμμαρη μέχρι το Nicosia Mall

Εργασίες εκτελούνται από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή, μεταξύ 09:00 και 16:00, στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς τη Λευκωσια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης τελικής οριζόντιας σήμανσης, σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Α9, με κατεύθυνση προς Λευκωσία (από την έξοδο προς Μάμμαρη μέχρι το εμπορικό κέντρο Nicosia Mall), που έχει προηγηθεί συντήρηση του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα πραγματοποιείται τμηματική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων ανά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Α9, με κατεύθυνση προς Λευκωσία και θα διασφαλίζεται η ομαλή κυκλοφορία όλων των οχημάτων, μέσω των διπλανών λωρίδων κυκλοφορίας.

Επίσης, από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη, από τις 18:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην Κεντρική Νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού στην περιοχή Αλάμπρας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 2000 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας, αναφέρεται.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.