Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο στην επαρχία Λεμεσού-Δείτε που και πότε

Εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου στην έξοδο της Γεροσκήπου και στην έξοδο του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας προς Παρεκκλησιά θα πραγματοποιούνται από το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, 2021 από τις 08:00 μέχρι τις 15:00, στην έξοδο της Γεροσκήπου θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή η έξοδος προς Γεροσκήπου και οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν τον κυκλοτερή τερματικό κόμβο στην είσοδο της Πάφου.

Εξάλλου, το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει την αναβολή εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στην έξοδο του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας προς Παρεκκλησιά, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 28/2/2021 αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.