Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Δείτε πότε

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, από η ώρα 8 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου, τμήμα της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου παρά την Ανθούπολη με κατεύθυνση προς Πάφο θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, οι είσοδοι στον αυτοκινητόδρομο από το νέο νότιο κυκλικό κόμβο του ανισόπεδου κόμβου του Νέου Νοσοκομείου και από τον κόμβο Ανθούπολης θα είναι κλειστές.  Η κυκλοφορία προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Ύψωνα/Αγ. Συλά, του παλιού δρόμου Λεμεσού – Πάφου και των κυκλικών κόμβων οδού Πάφου/Ηλ. Καννάουρου και Πολεμιδιών/Λιμανιού (πρώην Ορφανίδη).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.