Ερντογάν: Θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις στη Συρία και Ιράκ εναντίον Κούρδων του YPG/PKK

Οι επιχειρήσεις στη Συρία και το Ιράκ εναντίων των Κούρδων του YPG/PKK θα συνεχιστούν, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να τους θάβουν στους λάκκους που οι ίδιοι σκάβουν.

Σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι  «πραγματοποιήσαμε την επιχείρηση Κλάδος Ελαίας και την επιχείρηση στο Αφρίν. Τώρα την επιχείρηση στο Σιντζάρ. Είμαστε πάντα στο μυαλό τους. Θα συνεχίζουμε να τους θάβουμε στους λάκκους που οι ίδιοι σκάβουν. Οι τρομοκράτες θα σταματήσουν να αποτελούν πρόβλημα για το έθνος μου”.


“Αν το επιτρέψει ο Αλλάχ, όλοι μαζί θα αναγκάσουμε όσους επιτίθενται στα σύνορα και την πατρίδα μας να πληρώσουν το τίμημα”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο κ. Ερντογάν δήλωσε ακόμη ότι η Τουρκία θα παραλάβει τα αμερικάνικά πολεμικά αεροσκάφη F-35, παρά τις αντιδράσεις του αμερικανικού Κογκρέσου.

«Η Αμερική κατασκευάζει σήμερα τα F-35, από τα οποία σε εμάς θα έρθουν 120 αεροσκάφη. Εμείς εξάλλου κατασκευάζουμε κάποια κομμάτια τους και τους τα στέλνουμε εκεί, τα οποία τα τοποθετούν για να τα πουλήσουν στον κόσμο. Και σε εμάς θα πουλήσουν», ανέφερε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.