Ερώτημα σε Κούσιο από ΔΗΚΟ για την απάλειψη αναφοράς σε Κ.Δ από τις εκθέσεις του ΟΗΕ

Κυβ. εκπρόσωπος – Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος Ιωάννου κάνει δηλώσεις μετα την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το κυπριακό // Government Spokesman – Special Envoy of the Secretary-General of the UN on Cyprus Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus Statement by the Government Spokesman Mr. Kyriakos Koushos about the meeting of the President of the Republic with the Secretary-General of the UN on Cyprus

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/01), το ΔΗΚΟ, σχετικά με την ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το Κυπριακό.

Διαβάστε επίσης:

Απαντά στο ΔΗΚΟ ο Κούσιος περι εκλίπούσας Κυπριακής Δημοκρατίας

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ως απάντηση στην ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σε σχέση με το Κυπριακό, το Δημοκρατικό Κόμμα επισημαίνει το εξής:

«Αν δεν είναι αρνητική εξέλιξη η απάλειψη της αναφοράς σε Κυπριακή Δημοκρατία στις δυο τελευταίες εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε, τότε γιατί η Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ προσπάθησε (χωρίς επιτυχία) να τις αλλάξει;»

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.