Ερωτηματικά για αλλαγές που προωθούνται στο ΡΙΚ – Πειραματίζονται με διαφοροποιήσεις στο Τρίτο

Αλλαγές στην απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του Τρίτου

Ερωτηματικά προκαλούν οι αλλαγές που προωθούνται στο πρόγραμμα του Τρίτου ραδιοφώνου του ΡΙΚ, αλλαγές για τις οποίες, όπως μας έχει αναφερθεί, δεν υπήρξε επαρκής αιτιολόγηση.

Όπως πληροφορούμαστε, καταργείται η ενημερωτική εκπομπή του απογεύματος, ενώ και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα μεταφερθούν από το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ στο Πρώτο. Επίσης, θα καταργηθεί και το πρωινό δελτίο ειδήσεων των 6:30 π.μ. από το Πρώτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Η εξέλιξη αυτή έχει δημιουργήσει αναστάτωση, αφού, όπως μας ειπώθηκε, το Τρίτο Πρόγραμμα ραδιοφώνου βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ακροατών και διακρίνεται για τον ενημερωτικό του χαρακτήρα.

Την ίδια ώρα, ως πρωτοφανές χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι σταμάτησαν οι ενημερωτικές εκπομπές στο ραδιόφωνο λόγω καλοκαιριού, ενώ το δελτίο της τηλεόρασης μεταδίδεται στις 2:00 το απόγευμα και ραδιοφωνικά χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η διαφορετικότητα των δύο Μέσων.

Το ερώτημα είναι γιατί οι ιθύνοντες δεν στοχεύουν στο πώς θα ενισχυθεί η τηλεόραση, αφού για πρώτη φορά τα ποσοστά της βρίσκονται στον πάτο και πειραματίζονται με διαφοροποιήσεις στο Τρίτο;

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy