«Αίσχος – ντροπή» φώναξαν συγγενείς των θυμάτων του πραξικοπήματος για την κατάθεση στεφανιού απο το ΕΛΑΜ

Φέτος όχι μόνο δεν κατέθεσε στεφάνι εκπρόσωπος του κομματος που στέγασε τους πραξικοπηματίες ο ΔΗΣΥ, κόμμα το οποίο  μνημονεύει τους καταδρομείς – πραξικοπηματίες που εισέβαλαν τότε στο Προεδρικό, αλλα και το ναζιστικό ΕΛΑΜ που αναπολεί τη δράση της ΕΟΚΑ Β’.

Συγγενείς των θυμάτων και κόσμος που παρευρισκόταν φώναξε «αίσχος» και «ντροπή»

Μετα απο αυτό ο Εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ απάντησε με απύθμενο θράσος κατά την αποχώρηση του: «ήρτετε τζιαι στο μνημόσυνο του Μαρί προχτες;»

«Αίσχος και ντροπή!» του απάντησαν πίσω οι συγγενείς των θυμάτων της προδοσίας.

 

Εν τω μεταξύ μία κοπέλα που βρισκόταν εκεί, ανέβηκε και κατέβασε το στεφάνι του ΕΛΑΜ.cache_728x3000_Analog_medium_415604_6208197_1572017

 

Σήμερα που ο φασισμός ξανασηκώσει κεφάλι, σήμερα που ο κίνδυνος της διχοτόμησης είναι πιο κοντά, σήμερα που αποκτήσαμε καινούργιους αφεντάδες, σήμερα που οργανωμένα προσπαθούν να δικαιώσουν την προδοσία και τους πραξικοπηματίες, περισσότερο παρά ποτέ πρέπει να θυμόμαστε. “Για να μην ξανάρθουν…” Για να λυτρώσουμε επιτέλους την πατρίδα και το λαό μας.

Σήμερα η σκέψη μας στρέφεται στις μανάδες των ηρωικών νεκρών, στις αδικοχαμένες και προδομένες ψυχές, σε χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους, στην κατεχόμενη μισή μας πατρίδα, θύμα του δίδυμου εγκλήματος του προδοτικούς πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής.

Τιμή και δόξα στους ήρωες της Αντίστασης. Τους υπερασπιστές της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Ζήτω η Κύπρος

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy