Εσθονία: Αποκάλυψη από τον ΥΠΕΞ – Κινδύνευσε όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο αυτοκίνητό του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Κίεβο

Λαχτάρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Εσθονίας Ούρμας Ρεϊνσάλου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ουκρανία αφού, όπως αποκάλυψε σήμερα, εκδηλώθηκε φωτιά στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του σε δρόμο του Κιέβου.

«Βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα μαζί με τον (Εσθονό πρέσβη) Κάιμο Κουσκ. Κάποια στιγμή ο Κάιμο είπε ότι αντιλήφθηκε μια οσμή και διαπιστώσαμε ότι στο πίσω μέρος είχε ξεσπάσει φωτιά», είπε ο Ρεϊνσάλου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ταλίν.

Μέλη της συνοδείας τους κατάφεραν με δυσκολία να ανοίξουν τις πόρτες από την εξωτερική πλευρά, αφού δεν άνοιγαν από μέσα, ενώ και το πορτ-μπαγκάζ ήταν μπλοκαρισμένο. «Ευτυχώς, οι πίσω πόρτες άνοιξαν τελικά, γιατί το εσωτερικό του αυτοκίνητου θα είχε μετατραπεί σε θάλαμο αερίων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», είπε ο εσθονός υπουργός.

Το ευτύχημα ήταν πως κανείς δεν τραυματίστηκε σε αυτό το ασυνήθιστο περιστατικό, το απόγευμα της Τρίτης, στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Εσθονίας δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με την πιθανολογούμενη αιτία της πυρκαγιάς, η οποία κατέστρεψε το όχημα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy