Εταιρεία αναζητά άτομο για να δοκιμάζει τυριά για ένα χρόνο και δίνει σχεδόν 3.000 ευρώΓια να κάνει κάποιος αίτηση πρέπει να είναι άνω τω 21 και δεν χρειάζεται να έχει ειδική εκπαίδευση.

Ένα άτομο που αγαπά τα γαλακτοκομικά προϊόντα και θα μπορέσει να δοκιμάσει τυριά για ένα χρόνο αναζητά μια εταιρεία στις ΗΠΑ.

Μάλιστα προσφέρει σχεδόν 3.100 ευρώ.

Η Whisps, που παράγει τσιπς τυριού, αναζητά ένα ολοκαίνουργιο εκτελεστικό στέλεχος για να ενταχθεί στο Whisps Cheese Board και θα έχει την ευθύνη να δοκιμάζει τυριά ώστε να επιλεχθούν για την παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας.

Θα λάβει επίσης εκπαίδευση από ειδικούς και όλοι μαζί θα βοηθήσουν ώστε να υπάρξουν νέες ιδέες για σνακ.

Μάλιστα εκτός από το ποσό που θα λάβει εκείνος που θα προσληφθεί, θα πάρει και προϊόντα αξίας 1.500 λιρών (σχεδόν 1.600 ευρώ).

Ο άνθρωπος που έκανε αυτή την δουλειά πέρυσι γι’ αυτή την εταιρεία είπε: «Όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν μια δουλειά που θα με πληρώσει για να φάω τυρί».

«Αυτό σίγουρα θα είναι ένας διασκεδαστικός και γευστικός διαγωνισμός. Ανυπομονούμε να δούμε τις αιτήσεις σας και να καλωσορίσουμε τον νέο μας εμπειρογνώμονα», αναφέρει η εταιρεία στην αγγελία της.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 21 ετών και άνω.

Για να υποβάλλει κάποιος αίτηση, θα πρέπει να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις όπως: «πείτε μας περισσότερα για την αγάπη σας για το τυρί», «αν ήσασταν τυρί, τι τυρί θα ήσασταν και γιατί».