Εθισμένος στις αντιγραφές ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ – Ας κουβεντιάσουμε λοιπόν…

Εθισμένος στις αντιγραφές φαίνεται να είναι ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ, Αντρέας Ελευθερίου, αφού αντιγράφει από τον Πρόεδρο της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνο Τζήμερο μέχρι και… μπλογκ.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πειθαρχική δίωξη εναντίον του εκπαιδευτικού, Γιώργου Γαβριήλ, έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα:

«- Έχει περιορισμούς η Τέχνη; Κανέναν!

– Έχει περιορισμούς κάτι, είτε είναι Τέχνη, είτε οτιδήποτε άλλο, που πληρώνεται από τα χρήματα των φορολογουμένων; Πολλούς!

Αν καταλάβετε ποτέ αυτό το στοιχειώδες, ελάτε να κουβεντιάσουμε και για τα υπόλοιπα».

Τα εν λόγω λόγια λοιπόν, δεν προέρχονται από τον κ. Ελευθερίου, αλλά από τον Θάνο Τζήμερο και μάλιστα από το 2016!

Μπορεί Να Είναι Εικόνα Κείμενο Που Λέει &Quot;Thanos Tzimeros January 28, 2016 Athens, Greece Προς Σκηνοθέτες, Καλλιτέχνες, Διανοούμενους, Σχολιαστές, Αριστερούς, Φιλελευθεριάζοντες Και Λοιπούς Πάσχοντες Από Εγκεφαλική Φυλλοξήρα: Έχει Περιορισμούς Η Τέχνη; Κανέναν! Έχει Περιορισμούς Κάτι, Είτε Είναι Τέχνη, Είτε Οτιδήποτε Άλλο, Που Πληρώνεται Από Τα Χρήματα Των Φορολογουμένων; Πολλούς! Αν Καταλάβετε Ποτέ Αυτό Το Στοιχειώδες, Ελάτε Να Κουβεντιάσουμε Και Για Τα Υπόλοιπα. 126 Like 14 Comments 11 Shares Comment Share Most Relevant&Quot;

Μπορεί Να Είναι Εικόνα Κείμενο Που Λέει &Quot;Antreas Eleftheriou @Eleftheriouantr -Έχει Περιορισμούς Η Τέχνη; Κανέναν! -Έχει Περιορισμούς Κάτι, Είτε Είναι Τέχνη, Είτε Οτιδήποτε Άλλο, Που Πληρώνεται Από Τα Χρήματα Των Φορολογουμένων Πολλούς! Αν Καταλάβετε Ποτέ Αυτό Το Στοιχειώδες, Ελάτε Να Κουβεντιάσουμε Και Για Τα Υπόλοιπα. Translate Tweet 10:08 Am Sep 14, 2021. Twitter For Android 9 Quote Tweets 10 Likes&Quot;

Ο εθισμός του Προέδρου της ΝΕΔΗΣΥ στις αντιγραφές δεν σταματά εδώ, αφού και στο παρελθόν δεν δίστασε να χρησιμοποίησει αναφορές του Τζήμερου σαν δικές του.

Το έπραξε χωρίς όνειδος και όταν σημειώθηκαν τα επεισόδια στο «ΔΙΑ».

Δεν Υπάρχει Διαθέσιμη Περιγραφή.

 

Δεν Υπάρχει Διαθέσιμη Περιγραφή.

Κι΄αν νομίζετε ότι οι αντιγραφές τελειώνουν εδώ, κάνετε λάθος διότι ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ αντέγραψε μέχρι και από μπλογκ Συμβούλου Πολιτικής και Επικοινωνίας.

Η ανάρτηση στο εν λόγω μπλογκ στις 14 Νοεμβρίου 2020:

Δεν Υπάρχει Διαθέσιμη Περιγραφή.

Δεν Υπάρχει Διαθέσιμη Περιγραφή.

Η αντιγραφή του Προέδρου της ΝΕΔΗΣΥ:

Δεν Υπάρχει Διαθέσιμη Περιγραφή.

Δυστυχώς ο κ.Ελευθερίου «κλείδωσε» τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να παραθέσουμε επιπλέον «γραπτά» του.

Το τελευταίο που είχαμε εντοπίσει ήταν η πιο κάτω ανάρτηση ωστόσο… δεν προλάβαμε να αποθηκεύσουμε το δικό του «γραπτό».

242009344 570991164218517 6008707617960550008 N1

Αφού ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ αρέσκεται στο να παραδίδει «μαθήματα» πολιτικής και κοινωνιολογίας στα κοινωνικά δίκτυα, ας κατανοήσει πρώτα τους στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας και μετά να κουβεντιάσουμε και για τα υπόλοιπα…

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.