Τα μέλη της ΕΤΥΚ στην Ελληνική Τράπεζα εξουσιοδότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσής, να προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, περιλαμβανομένης και της λήψης απεργιακών μέτρων για επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν στην Τράπεζα.
Αυτό έγινε κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας κατά τις Επαρχιακές Γενικές Συνελεύσεις των μελών της ΕΤΥΚ στην Ελληνική Τράπεζα, τα οποία με ποσοστό 99% είπαν ναι στις εισηγήσεις τις οργάνωσης.

«Η μεγάλη προσέλευση των συναδέλφων αλλά και το πολύ υψηλό ποσοστό εξουσιοδότησης που έδωσαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσής μας, είναι στοιχεία που καταδεικνύουν την συσπείρωση και ταύτιση μελών και ηγεσίας, αλλά και την αποφασιστικότητα όλων για αγώνα για την επίλυση των πολύ σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους αλλά και για την προστασία των δικαιωμάτων τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΤΥΚ.

Η ΕΤΥΚ αναφέρει ότι δεν θα δεχθεί την ύπαρξη υπαλλήλων δύο κατηγοριών.

εντός της Ελληνικής Τράπεζας, μετά και την ενσωμάτωση των υπαλλήλων της πρώην Συνεργατικής. Προσθέτει ότι στην Ελληνική υπάρχει μόνο μια σύμβαση και όλο το προσωπικό θα πρέπει να ενταχθεί σε αυτή.

Η οργάνωση των τραπεζικών υπαλλήλων εκφράζει την ελπίδα ότι έστω και τώρα, η Ελληνική Τράπεζα θα σεβαστεί το προσωπικό της και τους εργασιακούς θεσμούς, και με καλοπιστία και ειλικρίνεια θα προχωρήσει στην επίλυση των προβλημάτων, αποφεύγοντας άσκοπες και επιζήμιες αντιπαραθέσεις.

Μας έχεις Like στο Facebook ;