Γενική ανανέωση θα έχουμε στο ρόστερ του Απόλλωνα τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα της Λεμεσού να έχει ως στόχο να κάνει το άλμα ώστε να βρεθεί στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μαζί με τον Πέτρο Κονναφή ξεκίνησαν ήδη να αναζητούν τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα περίοδο. Σύμφωνα με όλα όσα βγαίνουν από τη Λεμεσό, η τεχνική ηγεσία θέλει να ενισχύσει το ρόστερ με δύο τερματοφύλακες, με τον ένα να είναι ο Ζόελ Μολ που αγωνιζόταν στην Πάφο, άλλους τόσους ακραίους επιθετικούς, έναν αριστερό μπακ, έναν επιθετικό κορυφής και έναν επιτελικό μέσο. Από αυτές τις κινήσεις ορισμένες θα αφορούν ποδοσφαιριστές που θα εγγραφούν στον κατάλογο β’, δηλαδή θα είναι κάτω των 22 ετών.

Η ομάδα ξεκίνησε να αναζητά τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Στη μόνη θέση που δεν πρόκειται να γίνει οποιαδήποτε κίνηση είναι σε αυτή στο κέντρο της άμυνας. Γιούστε και Ρομπέρζ θα παραμείνουν στο ρόστερ, ενώ υπάρχουν και αρκετές άλλες επιλογές σε περίπτωση που χρειαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές η τεχνική ηγεσία. Σημαντικά είναι τα κεφάλαια και με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν το καλοκαίρι στο Κολόσσι και αρκετοί εξ αυτών αναμένεται να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας για να βοηθήσουν τον Απόλλωνα στο νέο πρωτάθλημα.

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι επιστροφές των Καρώ στην άμυνα, Σπόλιαριτς στη μεσαία γραμμή και Πίττα στα άκρα της επίθεσης. Ανοικτό παραμένει το θέμα Πολίτσι, ο οποίος μάλλον θα αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού.

Στόχος του Απόλλωνα είναι να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμο το ρόστερ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.