Έτοιμoπαράδοτα ολοκαίνουργια διαμερίσματα από τη Cyfield

Εάν ψάχνετε διαμέρισμα σε προνομιούχα περιοχή, με μοντέρνα αρχιτεκτονική γραμμή και με ποιοτικά υλικά κατασκευής, η Cyfield έχει τη λύση.

Συνεχίζοντας την παράδοση να κατασκευάζει ακίνητα που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των αγοραστών, η Cyfield προσφέρει σήμερα ολοκαίνουρια διαμερίσματα στην Ακρόπολη και στο Στρόβολο στη Λευκωσία που είναι ιδανικά τόσο για οικογένειες όσο και για μεμονωμένα άτομα.

Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από σχολεία, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, με εύκολη πρόσβαση σ’ όλες τις περιοχές της Λευκωσίας.

Στην πανέμορφη περιοχή της Ακρόπολης, η Cyfield κατασκεύασε την πολυκατοικία «Simone» που βρίσκεται στην οδό Κίμωνος.

Πρόκειται για μια καταπληκτική πολυκατοικία, μοντέρνας αρχιτεκτονικής γραμμής με διαμερίσματα των 2 και 3 υπνοδωματίων που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται κάθε σύγχρονο σπίτι. Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής, αυξάνουν τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτών των διαμερισμάτων.

Η άλλη ελκυστική πρόταση της Cyfield αφορά την πολυκατοικία «Santa Sofia» που βρίσκεται στον Στρόβολο στην οδό Αγίας Σοφίας.

Πρόκειται για μια μοντέρνα πολυκατοικία με διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων που καλύπτουν κάθε ανάγκη των αγοραστών.

Η τοποθεσία της πολυκατοικίας, η λειτουργικότητα των χώρων της και τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, την καθιστούν μοναδική στο είδος της.

 

Σημειώνεται ότι τα διαμερίσματα και στις δύο πολυκατοικίες είναι έτοιμα και μπορούν να παραδοθούν άμεσα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Cyfield για περισσότερες πληροφορίες.

 

Για περισσότερα:

80005757

[email protected]

www.cyfieldgroup.com

 

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News