Έτοιμος για συνεργασία με Χρίστου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης (βίντεο)

Ένα ακόμα debate πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/01) στο ΡΙΚ με συμμετέχοντες τους Αβέρωφ Νεοφύτου, Νίκο Χριστοδουλίδη, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Χρίστο Χρίστου.

Οι τέσσερις υποψήφιοι, λίγες εβδομάδες πριν από την διεξαγωγή των Προεδρικών Εκλογών, απάντησαν  στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Αντρέα Κημήτρη που είχαν να κάνουν κυρίως με θέματα οικονομίας και εσωτερικής διακυβέρνησης.

Κάτι που ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλα είναι η ετοιμότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη να συμμετέχει και το ΕΛΑΜ στην Κυβέρνηση που θα σχηματίσει εάν εκλεγεί.

Κληθείς να σχολιάσει αν στην κυβέρνηση “εθνικής ενότητας” όπως λέει, έχει ρόλο και το ΕΛΑΜ, ο κ. Χριστοδουλίδης εμφανίστηκε έτοιμος για συνεργασία με το ΕΛΑΜ ξεκαθαριζοντας πως δεν αποκλείει κανέναν.

Μιλώντας ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε και πάλι αόριστα για την βάση του “συγκεκριμένου προγράμματος” του,  ενώ ισχυρίστηκε  ότι «Οι διορισμοί δεν θα γίνουν σε συμφωνία με τα κόμματα, η αποκλειστική ευθύνη γι αυτό ανήκει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Δεν αποκλείει κανένα ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που θα στείλει το ΕΛΑΜ.

Μαυρογιάννης : Μας χωρίζει χάος με το ΕΛΑΜ

Από την πλευρά του ο κ. Μαυρογιάννης σημείωσε ότι «χάος μας χωρίζει με το ΕΛΑΜ», ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να κυβερνήσει με το κόμμα.

 

Τα άλλαξε την Παρασκευή (20/1) το πρωι «διαφωνούμε σε πολλα σημεία με το ΕΛΑΜ»

Καταλαβαίνοντας την γκάφα ή ενδεχομένως τα αποκαλυπτήρια των πραγματικών του προθέσεων και μετά τις αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δήλωσε οτι «θα μιλήσω με όλα τα κόμματα εκτός του ΕΛΑΜ»

Δεν είχαν περάσει ουτε δώδεκα ώρες απο το debate της Πέμπτης (19/01) το βράδυ και ο Νίκος Χριστοδουλίδης φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο του ΠΟΛΙΤΗ ανασκεύασε δηλώνοντας οτι  «θα μιλήσεί με όλα τα κόμματα εκτός του ΕΛΑΜ»

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μετά την εκλογή μου, εάν και εφόσον ο κυπριακός λαός με τιμήσει με την ψήφο του, θα μιλήσω με όλα τα κόμματα εκτός φυσικά με το ΕΛΑΜ, το οποίο υπάρχουν σοβαρές διαφωνείες»

Σε παρατήρηση της δημοσιογράφου οτι στο debate είχε πει οτι θα μπορούσε να συνεργαστεί με το ΕΛΑΜ, μάλιστα συμπλήρωστε οτι και ακροατές της ειχαν στειλει μήνυμα με την ιδια παρατήρηση, οτι δηλαδή ειχε αφήσει ανοιχτη την πορτά συνεργασίας με ΕΛΑΜ,  μολις μερικές ώρες, αρνήθηκε τα πάντα και ανέφερε  οτι «Δεν είπα κάτι τέτοιο, ξέρω καλά τι λέω»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.