Έτσι έχει το ρόστερ στη Νέα ΣαλαμίναΤις τελευταίες κινήσεις που θα συμπληρώσουν το ρόστερ αναμένουν άπαντες στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι γνωστό ότι στο πλάνο τη δεδομένη χρονική στιγμή περιλαμβάνονται άλλες τρεις κινήσεις. Κεντρικός αμυντικός, πλάγιος επιθετικός και επιθετικός είναι οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται ότι θα αποτελέσουν τις επόμενες κινήσεις για τους «ερυθρόλευκους».

Τη δεδομένη χρονική μόνο στη θέση του τερματοφύλακα δεν προκύπτει πρόβλημα. Βεσελόφσκι και Κίσσας θα δώσουν «μάχη» για το ποιος θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. 


Στην άμυνα υπολείπεται άλλη μία μεταγραφή για κεντρικό αμυντικό. Χριστοφόρου και Μπέριος είναι στο ρόστερ και μετά τη φυγή του Έρις θα πρέπει να γίνει προσθήκη, ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα. Να σημειώσουμε ότι κεντρικός αμυντικός μπορεί ν’ αγωνιστεί και ο Μπαραβίκας αλλά και ο Χατζηκωσταντή.

Στο δεξί άκρο της άμυνας είναι οι Τιμόθεος Παύλου και Μπαραβίκας, ενώ αριστερά είναι οι Μπρένο και Θωμάς Νικολάου.

Στη μεσαία γραμμή είναι οι δύο νεοαποκτηθέντες Βινίσιους και Αλόις Κονφέ και προστίθενται σ’ αυτούς οι Ρέινολντς και Λεμέσιος. Υπενθυμίζουμε ότι ίσως γίνει άλλη μία κίνηση για τη μεσαία γραμμή.

Στην επίθεση και στα άκρα είναι οι Βαρέλα και Σιαθάς, ενώ θα γίνει άλλη μία μεταγραφή. Στην επίθεση είναι οι Κρέχιν και Ντανίλο, με τον τελευταίο να μπορεί ν’ αγωνίζεται και στα άκρα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έκανε τις επιλογές που ήθελε μέχρι στιγμής για ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Αυτά καταγράφεται στα θετικά για τον Κύπριο τεχνικό, που δήλωσε ότι φέτος η ομάδα που φτιάχνει θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.