Ετσιθελισμός και απαράδεκτες μεθοδεύσεις και στο θέμα των εκπαιδευτικών με 30 μήνες υπηρεσία

Η κυβέρνηση κρύβεται,  ροκανίζει το χρόνο, ενώ την ίδια ώρα σκοτώνει τις ελπίδες για κατοχύρωση των εκπαιδευτικών με 30 μήνες υπηρεσία, αλλά και των νέων που παρακάθισαν σε εξετάσεις  για το νέο σύστημα διορισμών τόνισε με δήλωση του ο  βουλευτής του ΑΚΕΛ , Άντρος Καυκαλιάς μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας 

 

«Ετσιθελισμός και απαράδεκτες ,μεθοδεύσεις και στο θέμα των εκπαιδευτικών με 30 μήνες υπηρεσία. Η κυβέρνηση κρύβεται, σε συνέργεια με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας, ροκανίζει το χρόνο, ενώ την ίδια ώρα σκοτώνει τις ελπίδες για κατοχύρωση των εκπαιδευτικών με 30 μήνες υπηρεσία, αλλά και των νέων που παρακάθισαν σε εξετάσεις  για το νέο σύστημα διορισμών.


Αυτό που επιβάλλεται είναι η επίδειξη της αναγκαίας πολιτικής βούλησης, η οποία εξέλειπε και η υιοθέτηση νόμιμων προτάσεων, οι οποίες θα επιλύουν οριστικά το ζήτημα.


Η επιμονή από την κυβέρνηση και τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας να μην συζητείται η ουσία του θέματος, διαιωνίζει το πρόβλημα και λειτουργεί σε βάρος της παιδείας.»

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.