Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 201920 χρόνια Οδική Ασφάλεια . . . Η αξία της ζωής πάνω από όλα», είναι το μήνυμα που θα σταλεί σε όλη την Κύπρο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, που από κοινού διοργανώνουν η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και το ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ του Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου. Η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας από τις 10 – 17 Οκτωβρίου, είναι το επίκεντρο των προσπαθειών και των δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και επικοινωνία με το κοινό. Η εκστρατεία τελεί υπό την Αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργου Σαββίδη.

Την έναρξη της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας κήρυξε σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, στις 10 Οκτωβρίου, ο Έντιμος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Διευθυντής Τροχαίας, κ. Ιωάννης Γεωργίου, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού

Κορύφωση των εκδηλώσεων της εκστρατείας, θα αποτελέσει η μεγάλη εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας για τα παιδιά, που θα διοργανωθεί στη Λευκωσία, στις 12 Οκτωβρίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Η συλλογική προσπάθεια επικεντρώνεται στη σημασία της Οδικής Ασφάλειας στην καθημερινή ζωή των παιδιών, ως αυριανοί οδηγοί, στην πρόληψη και στην προστασία τους.