Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 2022 – Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν συντρίμμια!

Με κοινό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, στον αγώνα για την Οδική Ασφάλεια, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ, για 23η συνεχόμενη χρονιά, ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Με μήνυμα «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν συντρίμμια!» η φετινή Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, διοργανώθηκε από τις 19-25 Σεπτεμβρίου 2022, υπό την αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Την έναρξη της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας σηματοδότησε η δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου, στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS. Σε αυτή απηύθυναν χαιρετισμούς η Έντιμη Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Στέφη Δράκου, εκ μέρους του Αρχηγός Αστυνομίας, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας, κ Δημήτρης Δημητρίου, ο Διευθυντής Τροχαίας, κ. Ιωάννης Μαυρόχαννας, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

06 Cnpasfalistiki Press Conference Road Safety Week Hi

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων Οδικής Ασφάλειας, ήταν η ανοικτή Εκδήλωση προς το κοινό που διοργανώθηκε το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 στο Neo Plaza στην Λευκωσία. Σε αυτή παρουσιάστηκαν  οχήματα που είχαν εμπλακεί σε τροχαίες συγκρούσεις, ιστορικές μοτοσυκλέτες της Αστυνομίας από το Μουσείο Ιστορικής Μοτοσυκλέτας και Οχήματα της Αστυνομίας. Μέλη από Λέσχες Μοτοσυκλέτας και Ποδηλάτου παρείχαν ενημέρωση για τον εξοπλισμό και την ορθή χρήση της μοτοσυκλέτας και του ποδηλάτου στο δρόμο. Έγιναν επίσης επιδείξεις με τη χρήση των γυαλιών προσομοίωσης μέθης, ουσιών και κόπωσης. Παράλληλα υπήρχε ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση, ξυλοπόδαρος, ενώ στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ενημέρωναν για τα θέματα Οδικής Ασφάλεια.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.