Κουμίδης :Εξ υπαιτιότητας Sigma κάποιοι δεν θα κάνουν Χριστούγεννα – Πληρώσαμε απαντά το κανάλιΜετά την ανακοίνωση του ΣΙΓΜΑ πως η σειρά «Άλλα Λόγια Θκιε Παπά», κόβεται οριστικά και σχετικά με τις καθυστερήσεις πληρωμών στους συντελεστές, ο παραγωγός της σειράς κ.Νικόλας Κουμίδης, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας την δική του εκδοχή.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανάρτησε την ανακοίνωση γράφοντας όλα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της σειρά μιλώντας για καθυστέρηση του καναλιού στις πληρωμές, σημειώνοντας μάλιστα πως «το κανάλι ουδέποτε τήρησε το όρο του συμβολαίου περι πληρωμής με την εταιρία παραγωγής.

«Σημειώνω οτι το 1/3 έχει δοθεί σταδιακά και με πολλά προβλήματα και αρκετοί συνεργάτες πήραν μικροποσά για τα δεδουλευμένα τους» , ανέφερε στη ανακοίνωση του ο κ. Κουμίδης.

Να σημειωθεί πως, με τα όσα τονίζει στην ανακοίνωση του κάνει λόγο για επιταγές που θα εξοφληθούν σε μεταγενέστερο στάδιο με την τελευταία επιταγή να ξεκαθαρίζει στις 20 Ιανουαρίου 2020. «Συνεπώς και εξ υπαιτιότητας του καναλιού ΣΙΓΜΑ ουδείς από τους συνεργάτες θα κάνει Χριστούγεννα» .

Μάλιστα, τονίζει πως αν το κανάλι συνεχίζει να εμπαίζει την εταιρία, θα δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για αποκατάσταση της αλήθειας.

kumides

Διαβάστε επίσης:

Ήθελε να κάνει το κομμάτι του το κανάλι,  τους άφησε απλήρωτους

«Άλλα λόγια θκειε Παπά» απλήρωτοι εδώ και μήνες – Τρύπα η απουσία συλλογικών συμβάσεων

Πάντως το Σιγμα, σε προηγούμενη του ανακοίνωση που είχε εκδόσει ανέφερε ότι γίνονται οι πληρωμές κανονικά, με μια μικρή καθυστέρηση.

Αυτή η σύγκρουση φέρνει ξανά στο φως τηβ «τρύπα» και την απουσία συλλογικών συμβάσεων σε τηλεοπτικές σειρές. Η απουσία συλλογικών συμβάσεων σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα στο ήδη επισφαλές επάγγελμα του ηθοποιού.

 

Η ανακοίνωση του Σιγμα:

 

20 Νοεμβρίου 2019

Σχετικά με την τηλεοπτική σειρά «ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΚΕΙΕ ΠΑΠΑ» επιθυμούμε να θέσουμε σε γνώση των τηλεθεατών τα κάτωθι:

  1. Στις 18/11/19 έχει γνωστοποιηθεί  στο ΣΙΓΜΑ η διακοπή της παραγωγής της σειράς από την εταιρεία παραγωγής  KOUMIDES PRODUCTIONS LTD παρά την επιθυμία του ΣIΓΜΑ να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ομαλά η σειρά σε ένα αμοιβαίως συμφωνημένο αριθμό επεισοδίων.
  1. Με βάση τις συμβατικές υποχρεώσεις και μετά από διακανονισμό με την εταιρεία παραγωγής το ΣΙΓΜΑ προχωρά στην πληρωμή των τιμολογίων που του έχουν αποσταλεί με μικρή καθυστέρηση που είναι συνήθης πρακτική στην τηλεοπτική αγορά.
  1. Σε κάθε περίπτωση το ΣΙΓΜΑ θα εξοφλήσει την εταιρεία παραγωγής για το σύνολο των επεισοδίων που έχουν παραδοθεί.
  1. Τυχόν εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις του ΣΙΓΜΑ σε σχέση με την εν λόγω τηλεοπτική σειρά  υπάρχουν αποκλειστικά και μόνον προς την εταιρεία παραγωγής και όχι προς οποιοδήποτε τρίτο.
  1. Επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι το ΣΙΓΜΑ στήριξε την παραγωγή της εν λόγω τηλεοπτικής σειράς παρά το γεγονός ότι δεν επιτεύχθη ο προβλεπόμενος συμβατικός στόχος τηλεθέασης.

 

Τον παρόν αποστέλεται προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς  αποφυγή παρερμηνειών που δυνατόν να θίξουν με οποιοδήποτε τρόπο το ΣΙΓΜΑ.