Εξαφάνιση γυναικών: Άρση του τηλεπικοινωνιακού απορρήτου του 32χρονου – Τα μέχρι στιγμής στοιχεία


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την εξαφάνιση δύο γυναικών από τη Ρωσία, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στις 17 Νοεμβρίου, με το ενδεχόμενο της διάπραξης φόνου να παραμένει ανοικτό.

Υπό κράτηση τελεί 32χρονος από τη Συρία, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο, η πιστωτική κάρτα και η ταυτότητα της μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πιστωτική κάρτα της μιας γυναίκας χρησιμοποιήθηκε από τον 32χρονο για να βάλει βενζίνη και για αγορές από μίνι μάρκετ.

Η Αστυνομία εξασφάλισε διάταγμα για άρση του τηλεπικοινωνιακού απορρήτου του 32χρονου, ενώ εκδόθηκε δεύτερο ένταλμα σύλληψης εναντίον 23χρονου από τη Συρία.

Στο μεταξύ, σαρωτικές ήταν χθες οι έρευνες της Αστυνομίας με τη βοήθεια drone και ανιχνευτικών σκυλιών σε εξοχική κατοικία στον Κάτω Αμίαντο όπου φέρεται να μεταφέρθηκαν οι δυο γυναίκες.

Οι αρχές εντόπισαν στην περιοχή ίχνη αίματος σε διάφορα σημεία, μεταξύ αυτών και σε έναν εκσκαφέα, ενώ το γενετικό υλικό ταυτίστηκε με τη μια εκ των δύο γυναικών που αγνοείται.

Εντοπίστηκαν επίσης κηλίδες αίματος του 32χρονου υπόπτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.