«Εξαίρεση» και έκκληση σε πολίτες από Υπ. Υγείας για το μπάχαλο στη Λεμεσό

Για εξαίρεση κάνει λόγο ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε σχέση με την τραγική κατάσταση που βιώσαν αρκετοί συμπολίτες μας σήμερα για ένα εμβόλιο κατά της covid-19.

Οι εικόνες και οι καταγγελίες πολιτών από το εμβολιαστικό κέντρο στο «Σπύρος Κυπριανού» της Λεμεσού (διαβάστε ΕΔΩ), ήταν απλά απαράδεκτες, αποδεικνύοντας την έλλειψη οργάνωσης και προγραμματισμού από τους υπεύθυνους.

Πολίτες καταγγέλλουν μέσα από τα ΜΚΔ ότι υπήρξαν και λιποθυμίες ενώ καλούν τον κόσμο να αργήσει όσο μπορεί επειδή “φωνάζουν τα πρωινά ραντεβού”.

Σε παρέμβαση του για τις θλιβερές αυτές εικόνες, ο Υπουργός υγείας, τα ρίχνει και… λίγο στους πολίτες.

Η οργάνωση και διεκπεραίωση της διαδικασίας εμβολιασμών είναι υποδειγματική σε όλα τα κέντρα, δήλωσε την Τρίτη ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι εικόνες από τη Λεμεσό αποτελούν εξαίρεση και ότι έχει ζητήσει από τους υπεύθυνους να κάνουν ό,τι μπορούν για να μην επαναληφθούν.

Σε ανάρτησή του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Υπουργός Υγείας κάνει λόγο ότι οι σημερινές εικόνες από τη Λεμεσό «αποτελούν εξαίρεση, που αμαυρώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται».

«Έχω ζητήσει», σημειώνει, «από τους υπεύθυνους να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα».

Καλεί, τέλος, τους πολίτες να προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.