Εξαντλήθηκαν οι θέσεις στον 5ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν οι θέσεις και για τις πέντε διαδρομές της διοργάνωσης και δίνει ραντεβού με τους χιλιάδες δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022!

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας επιστρέφει αυτή την Κυριακή στην πόλη του Ζήνωνα και υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες που φέτος θα είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί να σας ευχαριστήσει για την υποστήριξή σας και την αγάπη, με την οποία περιβάλλετε τη διοργάνωση, η οποία φέτος καταγράφει ρεκόρ συμμετοχών, όπως μαρτυρά και το sold out που έγινε και στις πέντε διαδρομές του 5ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας.

Άνοιξε το Κέντρο Εγγραφών

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου άνοιξε το Κέντρο Εγγραφών, το οποίο φέτος βρίσκεται στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας. Από το Κέντρο Εγγραφών οι δρομείς παραλαμβάνουν τις Race Packs τους με το BIB Number και τον αισθητήρα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Όλοι οι δρομείς είναι απαραίτητο να πάρουν το BIB Number πριν μεταβούν στη γραμμή εκκίνησης.

Οι διαδρομές

Στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου θα λάβουν μέρος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ. αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, όπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όριά τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.