Εξελίξεις σε Κυπριακό και ελληνοτουρκικά συζήτησαν Ομήρου – Λαλάκος

ΠτΔ – Διαπιστευτήρια, Πρέσβης της Ελλάδας Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχεται σε ειδική τελετή τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ελλάδας κ. Θεοχάρη Λαλάκου // PoR – Credentials, Ambassador of Greece Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades receives the credentials of the new Ambassador of Greece, Mr Theocharis Lalacos.

Τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό και τα Ελληνοτουρκικά “υπό το φως των συνεχών προκλήσεων της Τουρκίας” συζήτησαν σήμερα σε συνάντησή τους ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, Θεοχάρης Λαλάκος και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου.

Διαβάστε επίσης:

ΑΚΕΛ για Κυπριακό: «Επικρατεί προβληματισμός στα Ηνωμένα Έθνη – Ο ΠτΔ να πείσει στην πράξη για ΔΔΟ

Ανακοίνωση του γραφείου του πρώην ΠτΒ αναφέρει ότι Γιαννάκης Ομήρου και Έλληνας Πρέσβης υπογράμμισαν την ανάγκη συνεχούς συντονισμού Κύπρου και Ελλάδας στην αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής στα πλαίσια της αναγκαίας εθνικής ομοψυχίας.

Τόνισαν επίσης την ευθύνη  της Ε.Ε. να σταθεί έμπρακτα αλληλέγγυη προς τα δύο κράτη – μέλη της στην αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, προστίθεται.