Εξετάσεις Τετραμήνων: Βλέπει ΟΕΛΜΕΚ η Υπ. Παιδείας και ενημερώνει για την πρόταση που καταθέτει

Τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας μεταξύ του απερχόμενου Υπουργού κ. Πρόδρομου Προδρόμου και της νέας Υπουργού κας Αθηνάς Μιχαηλίδου.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου και της ΟΕΛΜΕΚ για το θέμα της αξιολόγησης των μαθητών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κατά τη συνάντηση η Υπουργός Παιδείας αναμένεται να ενημερώσει την ΟΕΛΜΕΚ για την πρόταση που ενδέχεται να καταθέσει στη Βουλή.

Ομαλά κυλούν οι εξετάσεις β΄ τετραμήνου

Εξάλλου, σύμφωνα με έγκυρες εκπαιδευτικές πηγές του ΚΥΠΕ, οι εξετάσεις του β΄ τετραμήνου, οι οποίες ξεκίνησαν χθες για τους μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου, καθώς και των Τεχνικών Σχολών, μέχρι στιγμής κυλούν ομαλά, χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όσον αφορά το εξεταστικό δοκίμιο των Νέων Ελληνικών, στο οποίο εξετάστηκε η Γ΄ Λυκείου, το γραπτό φαίνεται να ήταν διαβαθμισμένο, ήταν βατό με βάση τα όσα έχουν διδαχτεί και αναμένεται να ανταποκριθούν θετικά και οι ίδιοι οι μαθητές.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy