Έξι πράσινα σημεία και ένα κινητό για τις επαρχίες Λ/κας και Αμ/στου

Δήμαρχοι και κοινότητες ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα του ΧΥΤΥ.

 

Δήμαρχοι και κοινοτάρχες των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου ενημερώθηκαν χθες για τα πεπραγμένα του ΧΥΤΥ.

Σε δελτίο Τύπου του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Λάρνακας και Αμμοχώστου, αναφέρεται ότι ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Αμμοχώστου είχε στόχο την «ενημέρωση των δημάρχων και των προέδρων των Κοινοτικών Συμβουλίων των δύο επαρχιών για τα πεπραγμένα του Συμβουλίου».


Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, «παρουσίασε τις μέχρι τώρα ενέργειες του Σώματος οι οποίες αφορούσαν ανάλυση της Συμπληρωματικής Συμφωνίας που υπογράφτηκε μεταξύ του Συμβουλίου Χώρων Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων των Επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου, του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων της Επαρχίας Λευκωσίας, του Υπουργείου Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και της ανάδοχου εταιρείας που διαχειρίζεται τη Μονάδα ΧΥΤΥ στην Κόσιη».

Ο κ. Ευαγγελίδης ενημέρωσε ακόμα για «την έναρξη λειτουργίας των 6 Πράσινων Σημείων και ενός Κινητού Πράσινου Σημείου, που θα εξυπηρετούν τους πολίτες των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου. Οι δήμαρχοι και κοινοτάρχες ενημερώθηκαν επίσης για την υπογραφή σύμβασης με νομικό σύμβουλο και την υπογραφή σύμβασης με οικονομικό οίκο για έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Συμβουλίου».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τέθηκαν και απαντήθηκαν ερωτήματα, κυρίως σε σχέση με τις λεπτομέρειες λειτουργίας των Πράσινων Σημείων

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.