Έξω από τη Βουλή σήμερα οι Αντιστασιακοί για το Μουσείο Γρίβα – «Τα κόκκαλα των δολοφονηθέντων τρίζουν»

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή στις 4 το απόγευμα, πραγματοποιεί σήμερα ο παγκύπριος σύνδεσμος  δημοκρατικών αντιστασιακών, ενάντια στη χρηματοδότηση ανέγερσης μουσείου για τον Γρίβα στη Χλώρακα.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο πρόεδρος του παγκύπριου συνδέσμου δημοκρατικών αντιστασιακών Τάσος Σάββα χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός ότι ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ που στις τάξεις τους υπάρχουν δεκάδες αντιστασιακοί, καταπάτησαν τις αρχές και συμπορεύονται με ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ με σκοπό να ψηφίσουν κονδύλι, για το μνημείο όπως είπε της ντροπής. Ο κ. Σάββα τόνισε επίσης χαρακτηριστικά ότι τα κόκκαλα των δολοφονηθέντων τρίζουν και αναφέρθηκε στις περιπτώσεις ηρώων που δολοφονήθηκαν άγρια από την ΕΟΚΑ Β’ και τα οστά τους  κηδεύτηκαν προ ημερών.

Κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν μαζικά το παρόν τους στην απογευματινή εκδήλωση, ενώ γνωστοποίησε ότι ο σύνδεσμος θα στείλει επιστολή στους βασικούς υποψηφίους για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στην οποία θα ζητούν όπως πάρουν θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.