Εξώδικα αβέρτα σε οπαδούς της Ομόνοιας για τους πανηγυρισμούς

Η Αστυνομία μοιράζει αβέρτα εξώδικα σε οπαδούς της Ομόνοιας, οι οποίοι συμμετείχαν στους πανηγυρισμούς για την ιστορική πρόκριση της ομάδας τους στους ομίλους μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία προχώρησε σε επτά καταγγελίες οπαδών της Ομόνοιας, με τον ισχυρισμό ότι παραβίασαν τις πρόνοιες του νόμου για την πανδημία.

Όλες οι καταγγελίες αφορούν οπαδούς οι οποίοι πανηγύρισαν στην περιοχή του Εναερίου. Σημειώνεται μάλιστα ότι δόθηκε εντολή σε ανακριτές να εξετάσουν σχολαστικά τα κλειστά κυκλώματα, ώστε να καταγγελθούν και άλλα πρόσωπα από τους πανηγυρισμούς σε άλλες πόλεις.

Οι ανακριτές εντόπισαν τους επτά οπαδούς, αξιοποιώντας υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών στην περιοχή Εναερίου στη Λεμεσό και εικόνες που αναρτήθηκαν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από οπαδούς κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Μετά από προσπάθειες, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν αριθμό οπαδών στους οποίους άρχισε η επίδοση εξώδικων προστίμων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής είχαν ταυτοποιηθεί πέντε πρόσωπα, ενώ ο αριθμός τους αυξήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας κατά δύο.

Τα άτομα αυτά κατηγορήθηκαν για παραβίαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, αφού συμμετείχαν σε συγκέντρωση άνω των 50 προσώπων.

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News