Εξώδικο 8 χιλ. ευρώ σε υπεραγορά και 4 χιλ. ευρώ σε φούρνο για τα Safepass

Σε 14 καταγγελίες πολιτών και 9 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο, που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης, διενεργήθηκαν συνολικά 1.854 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 437 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 5 υποστατικά, στη Λεμεσό έγιναν 145 έλεγχοι με καταγγελίες 2 πολιτών και 3 υποστατικών, στη Λάρνακα καταγγέλθηκαν 3 πολίτες έπειτα από 397 ελέγχους, στην Πάφο καταγγέλθηκε 1 υποστατικό ύστερα από 181 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 5 πολίτες μετά από 434 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου έγιναν 157 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Τέλος τα Τμήματα Τροχαίας διενήργησαν 103 ελέγχους χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Όσον αφορά τις καταγγελίες υποστατικών, στη Λευκωσία η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο €1.000 σε υποστατικό στο οποίο εντοπίστηκε υπάλληλος χωρίς safe pass, επιβλήθηκαν εξώδικα από €500 σε δύο υπεύθυνους υποστατικών, οι οποίοι δεν είχαν στην κατοχή τους safe pass, επιβλήθηκε εξώδικο €4.000 σε αρτοποιείο γιατί δεν γινόταν έλεγχος safe pass και τέλος επιβλήθηκε πρόστιμο €750 σε ταβέρνα όπου ο υπεύθυνος εργαζόταν χωρίς μάσκα.

Στη Λεμεσό επιβλήθηκε εξώδικο €8.000 σε υπεραγορά διότι δεν διενεργείτο έλεγχος safe pass, €750 σε υποστατικό στο οποίο εντοπίστηκε υπάλληλος χωρίς safe pass, ενώ εκδόθηκε εξώδικο €500 σε μπυραρία όπου εντοπίστηκε θαμώνας χωρίς έγκυρο safe pass.

Τέλος στην Πάφο επιβλήθηκε εξώδικο €500 σε κουρείο, όπου εντοπίστηκε υπεύθυνος χωρίς μάσκα και safe pass.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.