Ευχαριστίες Ελτζίλ προς ΥΠΕΞ για safe pass και την μικρή Άσια, κάνει λόγο σε ελπίδα για το μέλλον

Ευχαριστίες προς τον ΥΠΕΞ, Νίκο Χριστοδουλίδη για την συμβολή του στο θέμα της απόκτησης safe pass για τους Τ/κ που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, αλλά και την βοήθεια προς την μικρή Άσια Πολατλί, εκφράζει ο  γ.γ. της συνδικαλιστικής οργάνωσης των Τουρκοκύπριων δασκάλων Σενέρ Ελτζίλ.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στην επιστολή του προς τον ΥΠΕΞ ο κ. Ελτζίλ ευχαριστεί εκ μέρους της κοινωνίας των πολιτών στην τ/κ κοινότητα για τη σημαντική – όπως γράφει – πρωτοβουλία του κ. Χριστοδουλίδη ώστε οι Τουρκοκύπριοι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδιαίτερα οι φοιτητές πανεπιστημίων να μπορούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό safe pass για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στην Ευρώπη.

«Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την πολύτιμη συμβολή και υποστήριξή σας στη θετική ανταπόκριση και πρωτοβουλία του Νίκου Αναστασιάδη για τη θεραπεία της Τουρκοκύπριας υπηκόου της Κυπριακής Δημοκρατίας Άσια Πολατλί που πάσχει από την νόσο SMA Τύπου 1», αναφέρει.

Ο κ. Ελτζίλ σημειώνει στην επιστολή του ότι η σημαντική πρωτοβουλία του ΥΠΕΞ δημιούργησε μεγάλη εμπιστοσύνη και θετική ατμόσφαιρα μεταξύ των Τουρκοκυπρίων για χάρη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης και προκάλεσε επίσης «ελπίδα για μελλοντική συνεργασία των δύο κοινοτήτων της χώρας μας».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.