Ευκαιρίες για δωρεάν σπουδές: H Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ στηρίζει το προσωπικό της

Σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, στο αμφιθέατρο Jean Monnet του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ και το Intercollege ανακοίνωσαν την έναρξη νέας συνεργασίας. Με στόχο τη συνεχή εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ αλλά και στα πλαίσια ευρύτερου κοινωνικού έργου, τα μέλη του προσωπικού της εταιρείας και τα εξαρτώμενά τους έχουν τη σημαντική ευκαιρία να σπουδάσουν δωρεάν στο Intercollege, χάρη στη σύναψη αυτής της συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Bean Bar και οι οικογένειες τους έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν υποτροφίες, σε Προγράμματα Σπουδών του Intercollege.  Προσφέρονται:

Πτυχία Bachelor

  • Αισθητική
  • Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών
  • Ναυτική Επιστήμη

Διπλώματα

  • Μηχανολογικές Εγκαταστάσεις
  • Μηχανική Αυτοκινήτου
  • Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική

Οι υποτροφίες καλύπτουν το 100% των διδάκτρων σπουδών για το πρώτο έτος, προσφέρουν 30% έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα για απόκτηση Διπλώματος και 20% έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα για απόκτηση Πτυχίου. Τα μαθήματα διεξάγονται στη Λευκωσία και ξεκινούν τον Οκτώβριο. Τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων έχει ορισθεί η 18η Σεπτεμβρίου 2023.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ, κ. Μάριος Αντωνίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύναψη συνεργασίας με το Intercollege που αναμένεται να αφήσει θετικό πρόσημο στην κοινωνία και στην οικονομία του τόπου. Με τη σειρά του, ο κ. Νικόλας Κυθρεώτης, Εκτελεστικός Διευθυντής του Intercollege, χαιρέτησε τη συνεργασία και συνεχάρη την εταιρεία  για την πρωτοποριακή πρωτοβουλία της και την πολύτιμη στήριξη που προσφέρει στα μέλη του προσωπικού της. Στη συνέχεια, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη, και τη σιγουριά του για την επιτυχία της συνεργασίας.

Στη Διάσκεψη έδωσαν το παρών τους στελέχη και συνεργάτες των δύο εταίρων, όπως επίσης εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Με πυξίδα το καλό της ομάδας της και σκοπό να συμβάλει στην επίτευξη των κοινωνικοοικονομικών στόχων της χώρας, η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ συνεχίζει να υλοποιεί προγράμματα και να κτίζει συνεργασίες που εφοδιάζουν το ανθρώπινο δυναμικό της με πολύτιμες δεξιότητες.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy