«Εύλογες» οι αυξήσεις 300%!


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Αμείλικτα τα ερωτηματικά από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Κώστα Κώστα, προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, αλλά αναπάντητα.

Οι δύο κύριοι περιορίστηκαν σε συστάσεις προς τους καταναλωτές… Γιατί ως γνωστόν, όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο, και στη συγκεκριμένη περίπτωση τις τράπεζες, δέρνει το σαμάρι. Οι δύο κύριοι είπαν ότι είναι εύλογες οι αυξήσεις στις χρεώσεις των τραπεζών βάσει των διαταγμάτων και της ευρωπαϊκής οδηγίας, γιατί αυτά καθορίζουν το πλαφόν στον βασικό λογαριασμό και θα πρέπει οι καταναλωτές να μετατρέψουν τον λογαριασμό σε λογαριασμό βασικών πληρωμών.

Και τα αμείλικτα ερωτηματικά: Είναι «εύλογες» αυξήσεις κατά 300% που θα επιβάλει η Τράπεζα Κύπρου και η Ελληνική Τράπεζα, κατά 45%, στα έξοδα διαχείρισης τρεχούμενου τραπεζικού λογαριασμού ή ο τριπλασιασμός των τελών τήρησης λογαριασμού ταμιευτηρίου από την Ελληνική Τρ. και ο καθορισμός σχετικού τέλους 20 ευρώ από την Τρ. Κύπρου, ενώ σήμερα το τέλος είναι μηδενικό; Είναι «εύλογες» οι αυξήσεις στα τέλη έκδοσης βιβλιαρίων επιταγών, ανάληψης μετρητών από το ταμείο, έκδοσης καταστάσεων και πιστοποιητικών;

Νίκη

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.