Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Επιστρέφει όπως το αγαπήσαμε

6, 7 και 8 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου

To 34o Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ έρχεται στις 6, 7 και 8 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, και θα είναι ακριβώς όπως το αγαπήσαμε, #BackToNormality.

Το πρόγραμμα θα ξεκινά με κυπριακά και ξένα σχήματα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις μεγάλες συναυλίες. Στη Λαϊκή Σκηνή θα παρελάσουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα. Στην Μπουάτ θα αναδειχθούν νεανικά σχήματα, δίνοντας βήμα έκφρασης σε ερασιτεχνικά μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες. Στον Παιδότοπο θα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους.

Στην Κεντρική Σκηνή ανακοινώθηκε η μεγάλη συναυλία της δεύτερης ημέρας, την Πέμπτη 7 Ιουλίου, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Περισσότερες πληροφορίες για την πρώτη συναυλία, στις 6 Ιουλίου, θα ανακοινωθούν αργότερα.

*Εισιτήρια θα βρείτε στα Γραφεία της ΕΔΟΝ ανά επαρχία, διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της soldouttickets.com.cy και από τις 20 Ιουνίου στους φούρνους Ζορπάς παγκύπρια. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22766459.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy