Φιάσκο ποδηλατόδρομος: Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Δήμος – «Θα το διορθώσουμε» λέει

Θα διορθώσουμε τα λάθη λέει ο Δήμος ενώ δεν έγινε τίποτα σωστό - Γελοιότητες και προχειρότητες στην κατασκευή - Στο στόχαστρο η ανάθεση του έργου από το Δήμο στην εταιρία και ποιοι εμπλέκονται σε αυτήν

Θα αποκατασταθούν τα κατασκευαστικά λάθη στον ποδηλατόδρομο, σε συνοικιακό οδικό δίκτυο νότια της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ, προτού αυτός δοθεί σε χρήση, λέει ο Δήμος Λεμεσού.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει ότι έχει διαπιστώσει τα πρόσφατα σοβαρά λάθη στις εργασίες κατασκευής ποδηλατοδρόμων.

“Ο Δήμος Λεμεσού, μετά από προσφορές και αφού ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, ανέθεσε την υλοποίηση του έργου κατασκευής ποδηλατοδρόμων σε ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία. Το Έργο βρίσκεται υπό εκτέλεση, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο Δήμο, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από ποδηλάτες” προστίθεται.

Lemesos1

Αναφέρεται τέλος ότι ο Δήμος Λεμεσού θα προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες ώστε τα κατασκευαστικά λάθη να αποκατασταθούν πριν να δοθεί σε χρήση ο ποδηλατόδρομος και παράλληλα διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν γίνει, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Γελοιότητες από μια σύγχρονη πόλη

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος είναι ο Δήμος Λεμεσού που προσπαθεί να τα μαζέψει αναφέροντας ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου πρέπει και θα διορθώσει τα λάθη σε πενα εργο στο οποίο τίποτα δεν έγινε σωστά.

Lemesos 2

Αυτό που αξίζει να διερευνηθεί είναι κάτω από ποιο καθεστώς δόθηκε στο έργο σε μία εταιρία η οποία προφανώς δεν έχει ξανά ασχοληθεί με την κατασκευή ποδηλατόδρομου και ποιά στελέχη του Δήμου εμπλέκονται στην ανάθεση του έργου στην συγκεκριμένη εταιρία.

Το «έργο» που μοιάζει με κακόγουστο αστείο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και…γέλιων από χρήστες των social media που έβαλαν στο στόχαστρο το Δήμο της Λεμεσού.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.