Φιλανθρωπική Εκδήλωση από την Κόσμος Ασφαλιστική

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λευκωσίας «Αγκαλιάζω»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη 11/11/2015, δημοσιογραφική διάσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Κόσμος Ασφαλιστικής για σκοπούς παρουσίασης της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Ποδηλατώ και Τρέχω με Ασφάλεια». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρύσανθο Φάκα εκπροσωπώντας το Δήμο Λευκωσίας, τον κ. Κωνσταντίνο Κυριακίδη απο το ΔΡΟ.ΜΕ.Α. Racing και την κ. Έρικα Βασιλείου απο το Αγκαλίαζω., καθώς και πλήθος συνεργατών της εταιρείας.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Ποδηλατώ και Τρέχω με Ασφάλεια» διοργανώνεται και φέτος από την ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, σε συνεργασία με το AWOL και το ΔΡΟΜΕΑ RACING.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποδηλατική διαδρομή και αγώνα τρεξίματος για τους δρομείς (3km & 5km), που θα αρχίσουν στις 10:00 και 11:30 το πρωί αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως αγώνες sprint σε στατικό ποδήλατο, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν ταυτόχρονα να βλέπουν και την έκθεση παλαιού ποδηλάτου. Επίσης, από τις 11:00 μέχρι τις 13:00, το Love FM θα διεξάγει Live Link από το χώρο της εκδήλωσης. Με τη λήξη των αγώνων, θα υπάρχουν στη διάθεση του κοινού νόστιμα hot dog και δροσιστικές μπύρες. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λευκωσίας «Αγκαλιάζω».

Θέλοντας να βοηθήσει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λευκωσίας, η Κόσμος Ασφαλιστική καλεί όλους να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να στηρίξουν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία δείχνει για ακόμα μια φορά την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.