Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Τάλα της Πάφου και συγκεκριμένα στο Leptos Kamares Club οι Ανοιξιάτικες εκδηλώσεις “Καμάρες Φέστιβαλ”, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 50 εκθέτες, από τοπικά οινοποιία, εργαστήρια ζωγραφικής και τέχνης χειροποίητες κατασκευές καθώς και διοργανωτές διάφορων παιχνιδιών.

Ήταν μια έντονη άλλα διασκεδαστική μέρα με παιχνίδια , διαγωνισμούς, παραστάσεις, και άλλες ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις με μοντέρνους χορούς και τραγούδια. Η όλη διοργάνωση έγινε και για την στήριξη τοπικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Οι διοργανωτές Leptos Kamares Club και το“ Ιn any event” δήλωσαν ότι η όλη διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ότι κατάφεραν να μαζέψουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό ως μια μικρή άλλα σημαντική βοήθεια στα διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, και θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμέτοχη και την βοήθεια τους.

Το Leptos Kamares Village είναι ένας υπέροχος χώρος με όμορφες παραδοσιακές κατοικίες, ιδανικός για τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις, ‘όπου τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ομορφιά της φύσης και του τοπίου, με την ειδυλλιακή θέα προς την θάλασσα με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Το Leptos Kamares Village προσφέρει ένα Μεσογειακό τρόπο ζωής . Ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πολιτισμό και την ιστορία, τη χλωρίδα και την πανίδα, τα φεστιβάλ, τη μουσική και το χορό ή απλά την γαλήνη και ηρεμία στις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου καθώς επίσης και τα καθημερινά μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.