Φιλοθέου: Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αναγνωρίζεται από τους πολίτες ως ένας έντιμος και ειλικρινής υποψήφιος

Στις επόμενες προεδρικές εκλογές υπάρχουν δύο επιλογές, είτε συνέχιση της ίδιας διακυβέρνησης είτε μια πραγματική προοδευτική αλλαγή με τον Ανδρέα Μαυροτιάννη τόνισε στον ΑΣΤΡΑ ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του ανεξάρτητου Υποψηφίου Λεόντιος Φιλοθέου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς Όρια» τόνισε ότι με την εκλογή Μαυρογιάννη θα έρθει η ρήξη με τις πρακτικές του παρελθόντος αλλάζοντας τα πράγματα, στο οικονομικό μοντέλο, την παιδεία, την ενέργεια, το περιβάλλον και στους υπόλοιπους τομείς.

Σχολιάζοντας τα δημοσκοπικά ευρήματα, τόνισε ότι ο κ. Μαυρογιάννης πλέον αναγνωρίζεται από τους πολίτες ως ένας έντιμος και ειλικρινής υποψήφιος που είναι σε θέση να υλοποιήσει όσα υπόσχεται στο προεκλογικό του πρόγραμμα με εντιμότητα απέναντι σε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση.

Παράλληλα ο κ. Φιλοθέου ανέφερε ότι το ποσοστό διαρροών προς τον κ. Χριστοδουλίδη μειώνεται και θα μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου είναι η μόνη που εκπροσωπεί το ΔΗΣΥ και καμία άλλη δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Μάρκος Κληρίδης.

Σχολιάζοντας το ότι ψηφοφόροι του ΔΗΣΥ στρέφονται προς το Νίκο Χριστοδουλίδη, ο κ. Κληρίδης ανέφερε ότι θα πρέπει όλοι να αναμένουν τα αποτελέσματα της κάλπης κι όταν βγει το αποτέλεσμα πολλοί θα πάρούν είπε τις απαντήσεις τους.

Κατά τον ίδιο ο ΔΗΣΥ θα εξέλθει ενωμένος και δυνατός και τη μέρα των εκλογών ο Συναγερμικός κόσμος θα δείξει τον κομματικό του πατριωτισμό.

Παράλληλα ο κ. Κληρίδης ανέφερε πως είναι «τρέντυ» να παρουσιάζεσαι ο κ. Χριστοδουλίδης ως μια αντι-συστημική επιλογή ωστόσο, όσο πλησιάζουν οι εκλογές και φαίνονται οι πραγματικότητες ο μύθος αυτός καταρρέει.

Το επιχείρημα αντέστρεψε ο εκπρόσωπος του επιτελείου Χριστοδουλίδη Γιάννης Παναγιώτου.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου τάχθηκε στο κυπριακό υπέρ της ένταξης της Κύπρου στο ΝΑΤΟ ενώ στην Υγεία, κατά της εισαγωγής του μονοασφαλιστικού ΓΕΣΥ.

Αντιθέτως είπε, ο Νίκος Χριστοδουλίδης τονίζει την ανάγκη ενεργότερη εμπλοκής της ΕΕ στο Κυπριακό ενώ παράλληλα υποστηρίζει την ενδυνάμωση του μονοασφαλιστικού συστήματος. Την ίδια ώρα αναφέρθηκε στη διαφορά των θέσεων των δύο υποψηφίων αφού όπως είπε ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέκαθεν τασσόταν υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων ενώ ο κ. Χριστοδουλίδης εναντίον.

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.