Παράθυρα

Flying Away Art & Music Festival στο γήπεδο του Ορφέα

Στη μεγάλη αυτή γιορτή συμμετέχουν πάνω από 150 καλλιτέχνες, 72 art stalls, live μουσική από αγαπημένους dj’s και τραγουδιστές ενώ στον χώρο θα διατίθενται street food, lounge area αλλά και παιχνιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους.

Κάθε χρόνο, δεκάδες καλλιτέχνες και designers εκθέτουν τα δημιουργήματά τους σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια κι ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να περπατήσει ανάμεσά τους γνωρίζοντας τους καλλιτέχνες και αγοράζοντας μοναδικά είδη τέχνης που θα χαρίσουν μια ιδιαίτερη νότα στις προσωπικές τους συλλογές. Η γκάμα των έργων των καλλιτεχνών-δημιουργών είναι αρκετά ευρεία και στα μαγαζάκια μπορείτε να βρείτε έργα ζωγραφικής, illustrations, ταξιδιάρικες φωτογραφίες, κατασκευές, έργα γραφιστικής, χειροποίητες δημιουργίες με ποικίλα υλικά, ιδιαίτερα κοσμήματα με τεχνικές που δεν συναντάτε συχνά, και φυσικά μόδα από πλήθος ταλαντούχων Κύπριων δημιουργών.

Πρόγραμμα

  • 6 Σεπτεμβρίου:  Ενδελέχεια (Μητσοτάκης-Κατσιμάνης full band) και οι Μagic De Spell για ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ελληνικό ροκ των 90′ s.
  • 7 Σεπτεμβρίου: Stavento.
  • 8 Σεπτεμβρίου: Locomondo

Όλα αυτά με street food και παγωμένη craft μπύρα καθώς και cocktails, καφέδες και χυμούς από τα μαγαζάκια φαγητού και ποτού. Φέτος θα υπάρχουν γεύσεις από Ιταλία, Γερμανία όπως και κυπριακές γεύσεις

Στο γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία

στις 6,7 και 8 Σεπτεμβρίου

(18:00 – 00:00)