• Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Θέα/Ορίζοντας

Φοιτητές/τριες και απόφοιτοι/ες του Frederick University στο Nicosia Pop Up Festival 2021

Φρεντερικ 1

Με ένα concept store και μια σειρά από δράσεις, τo Πανεπιστήμιο Frederick συμμετέχει στο φετινό Nicosia Pop Up Festival 2021 που ξεκίνησε στις 10 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2021.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο: “Το Πανεπιστήμιο Frederick, στηρίζει αυτή τη γιορτή της νεανικής επιχειρηματικότητας και των καινοτόμων ιδεών με τη δημιουργία ενός concept store στο οποίο παρουσιάζεται η δουλειά φοιτητών/τριών και αποφοίτων του, διοργανώνοντας παράλληλα εργαστήρια ζωγραφικής για παιδιά και συζητήσεις και παρουσιάσεις για την τέχνη και την πόλη.

Στο κατάστημα #11 του City Plaza, φοιτητές/τριες και απόφοιτοι/ες του Πανεπιστημίου παρουσιάζουν τη δουλειά τους, από βιβλία και prints μέχρι έπιπλα και μικροαντικείμενα για το σπίτι, και από έργα τέχνης μέχρι είδη ένδυσης. Στο concept store του Πανεπιστημίου Frederick διατίθεται, επίσης, το βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου «Η αγάπη της παράξενης βασιλοπούλας και του ταξιδευτή με τη φωτεινή καρδιά» που εικονογράφησε η Αντιγόνη Παπαγεωργίου μετά από τη διάκρισή της σε διαγωνισμό για την ανάθεση της εικονογράφησης του βιβλίου.

Το concept store έχει σχεδιαστεί και διαμορφωθεί από το Creative Lab του Πανεπιστημίου Frederick, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο μη τυπικών μορφών εκπαίδευσης δίνοντας στους/στις φοιτητές/τριες Οπτικής Επικοινωνίας την ευκαιρία, μέσω της βιωματικής μάθησης, να εφαρμόζουν στην πράξη όσα μαθαίνουν στη θεωρία”

Φρεντερικ 6

Φρεντερικ 4 Φρεντερικ 5

Κατάστημα #11 του City Plaza

Συμμετέχουν οι:
  • Άρια Αναστασίου, Architect & Artist – IDEABAR architecture and creative studio.
  • Ανδρέας Γλυκερίου, Digital Visual Artist – Artdose404.
  • Αντιγόνη Παπαγεωργίου, Book illustrator.
  • Μάριος Χαραλάμπους, Interior and Furniture designer – Studio_and_Lab.
  • Ειρήνη Χαραλάμπους, Fashion Designer – IRA by Irini Charalambous.
  • Ιάκωβος Γιακουμή, Fashion Designer – JACOB fashion brand.
  • Savvas DeKaza, Fashion Illustrator – Fashion Soap Opera Novella.
  • Natalya Brashovetska, Feltmaker – FeltLab.Φρεντερικ 2
Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.