Φωνές ΑΚΕΛ Λάρνακας για το Διανέλλειο – Αόριστες και χωρίς χρονοδιάγραμμα οι απαντήσεις του Υπουργού

Για πολλοστή φορά αναδεικνύεται το πρόβλημα του ιστορικού χώρου του Διανελλείου, με τον αρμόδιο Υπουργό να σφυρίζει αδιάφορα, τονίζει με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ Λάρνακας.

Το ΑΚΕΛ ενώνει τη φωνή του με τη φωνή του Δημάρχου Λάρνακας κ. Α. Βύρα αλλά και με τη φωνή όλων των πολιτών αναφέρεται να για να προστεθεί πως διαβήματα έγιναν πάρα πολλά, αρκετές φορές, με τις επίσημες απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας να είναι αόριστες και χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο, αναφορικά με τα χρονοδιαγράμματα και τον οδικό χάρτη υλοποίησης των δεσμεύσεων του Υπουργείου.

«Δεσμεύσεις δόθηκαν αφειδώλευτα από το Υπουργείο και τον Υπουργό Παιδείας. Δυστυχώς ακόμα μια πολύ σοβαρή περίπτωση που αφορά :

στο μέλλον των παιδιών μας – αφού πρόκειται για την ανέγερση νέου Γυμνασίου,
στην υγεία των πολιτών – αφού πρόκειται για εστία ρύπανσης
και σειρά άλλων προβλημάτων που προκαλούνται από την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, δεν αντιμετωπίζεται με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που της αναλογεί από την κυβέρνηση.
Επαναλαμβάνουμε ό,τι τονίζουμε τα τελευταία χρόνια. Ότι αναμένουμε πως το κονδύλι για τον επόμενο κρατικό προϋπολογισμό θα συμπεριληφθεί κονδύλι για νέο κτήριο».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.