Φωνές Λεμεσιανών Γονέων για κλείσιμο σχολείων – «Ανικανότητα των ειδικών να διαχειριστούν την κατάσταση»

Αδικαιολόγητη θεωρεί την απόφαση για κλείσιμο των δημοτικών σχολείων της Λεμεσού, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, Σωτήρης Χριστοφή, κάνοντας λόγο για «ανικανότητα των ειδικών να διαχειριστούν την κατάσταση».

Σε δήλωση του στο ΚΥΠΕ, ο κ.Χριστοφή είπε πως «η απόφαση είναι αδικαιολόγητη, γιατί δεν είναι μόνο η στοχοποίηση των δημοτικών της πόλης και επαρχίας, αλλά, ταυτόχρονα, είναι η ψυχολογική κατάσταση που δημιουργείται για τα ίδια τα παιδιά, που θα χρειαστεί ξανά ν’ απουσιάζουν από το σχολείο τους».

Ανέφερε, επίσης, ότι «έχουμε πριν λίγο ενημερωθεί για τα μέτρα και θα εξετάσουμε, στο Συμβούλιο μας, το πώς θα αντιδράσουμε» και πρόσθεσε ότι «η ανικανότητα των ειδικών να διαχειριστούν την κατάσταση στη Λεμεσό, μας έχει φέρει στο σημερινό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι αποφάσεις των επιδημιολόγων και της Κυβέρνησης είναι σεβαστές.

«Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε κάθε απόφαση και πρωτόκολλο που ανακοινώνεται», συμπλήρωσε ο κ. Έλληνας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.